Halaman Utama     Produk     Pelan Pemasaran     Info Syarikat     Testimoni     Galeri     DAFTAR PERCUMA     Berita     FAQ     Admin  
ID Penaja : admin
Nama : asrich
No Hp : 018-9408958
Email : miz_wiraenterprise@yahoo.com

Username :
Password :
Lupa password
Jumlah Ahli : 2
Ahli VIP : 2
Pelawat Online : 9
Jumlah Lawatan : 3762

admin ( 15 )
marialeza1979 ( 0 )

marialeza1979 :: Mon,19,Mar,2018

admin ::Tel/SMS Admin :
018-9408958
email : admin@dreamkaya.com

Follow Kami di Facebook :

 
 
 
 

ONEXOX Sdn Bhd  merupakan sebuah syarikat Bumiputera  dan anak syarikat kepada XOX Berhad yang telah beroperasi sebagai Pengendali Rangkaian Mudah Alih Maya (MVNO) sejak tahun 2005. One XOX Sdn Bhd yang telah ditubuhkan pada 2014, secara eksklusifnya membawa jenama ONEXOX bagi memasarkan produk XOX dengan pelan perkhidmatan mudah alih yang unik dan tersendiri.

ONEXOX percaya akan model perniagaan yang cekap, telus dan sedaya upaya mematuhi tuntutan syariah untuk mempastikan kadar perkhidmatan adalah sangat berpatutan, tiada iklan-iklan yang mengelirukan serta tiada unsur-unsur caj tersembunyi dapat menarik minat dikalangan pelanggan-pelanggan perkhidmatan mudah alih yang sentiasa mencari alternatif penjimatan.

Disamping penawaran perkhidmatan yang sangat kompetitif, ONEXOX yang tidak mengamalkan pengiklanan secara terbuka telah membuka peluang perniagaan telekomunikasi sebenar mampu milik kepada semua individu yang berminat dengan menawarkan insentif lumayan dan berpanjangan berkonsepkan perkongsian keuntungan syarikat.

One XOX mengalu-alukan semua pelanggan yang dahagakan penjimatan serta usahawan-usahawan yang sedang giat mencari peluang perniagaan untuk mencuba perkhidmatan telus tanpa caj tersembunyi dan memanfaatkan platform perniagaan yang ditawarkan.VISI

Menjadi perintis yang berjaya ke tahap global di dalam industri telekomunikasi dengan strategi pemasaran unik yang menawarkan perkongsian keuntungan syarikat kepada pengedar.


MISI

Menyediakan perkhidmatan berkualiti pada kadar yang sangat berpatutan serta sedaya upaya mematuhi tuntutan syariah di dalam perniagaan. 


OBJEKTIF

• Memberi kesedaran kepada pengguna telefon mudah alih tentang kadar panggilan yang dikenakan melalui demonstrasi produk. 
•  Memberi pilihan baru kepada pengguna telefon mudah alih untuk berjimat.
•  Membuka peluang perniagaan telekomunikasi kepada usahawan kecil.
•  Membantu menaikkan taraf hidup serta ekonomi  masyarakat setempat melalui program insentif pengedar.
•  Menyumbang kepada pertumbuhan sektor ICT yang sejajar dengan matlamat kerajaan.


OUT THERE WE ARE ONE
 

 

 

 

TAHNIAH ! 
Anda telah menjumpai satu peluang keemasan untuk membina pendapatan tambahan bersama kami di 
DreamKaya.com

Dengan modal yang serendah RM90.00  anda boleh memulakan bisnes secara online hanya dari rumah menggunakan komputer atau telefon bimbit anda.

Bayaran RM20.00  (Setahun) akan Dikenakan Jika Anda Ingin Mendapatkan Web Promosi Ini (Jika anda bukan dibawah rangkaian Dreamkaya)

 


LANGKAH UTAMA : UPGRADE VIP
SILA PILIH PAKEJ SEPERTI BERIKUT:

 

 

SILA BUAT BAYARAN KE AKAUN BANK SEPERTI BERIKUT:

 

860 198 3373

MIZ WIRA ENTERPRISE

 


1020 9101 6056
(MOHD IZHAM BIN ZAINOL ABIDIN)

 

 

Address Wallet Bitcoin :

melalui address email : izham3g@yahoo.com

melalui address wallet bitcoin :

1EwHmGbqpzc4GzfTnGRjTcoEwRchQeWiZd

Address PAYPAL : izham3g@yahoo.com

 

Dengan pembayaran ini, anda akan menerima PRODUK + SISTEM WEB AUTO + SISTEM ONESYS untuk membina rangkaian dalam bisnes DREAMKAYA.COM

Potensi Pendapatan Tanpa Had !!!


SILA LIHAT MENU PELAN PENDAPATAN DAN SISTEM SOKONGAN UNTUK MENJALANKAN PROGRAM INI

Sebarang persoalan dan bantuan, anda boleh lihat FAQ di laman utama atau isi borang hubungi admin dalam halaman ahli. Sila klik LOGOUT apabila setiap kali keluar dari halaman ahli.

Selamat maju jaya dan sukses selalu untuk anda !!

 

 

 

 
 
PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
DreamKaya.com © 2017