Halaman Utama     Produk     Pelan Pemasaran     Info Syarikat     Testimoni     Galeri     DAFTAR PERCUMA     Berita     FAQ     Admin  
ID Penaja : admin
Nama : asrich
No Hp : 018-9408958
Email : miz_wiraenterprise@yahoo.com

Username :
Password :
Lupa password
Jumlah Ahli : 2
Ahli VIP : 2
Pelawat Online : 6
Jumlah Lawatan : 3759

admin ( 15 )
marialeza1979 ( 0 )

marialeza1979 :: Mon,19,Mar,2018

admin ::Tel/SMS Admin :
018-9408958
email : admin@dreamkaya.com

Follow Kami di Facebook :

 
 
 
 
FAQ - Soalan Lazim
 

1) Apakah itu ONEXOX BLACK?
» ONEXOX BLACK bukanlah POSTPAID mahupun PREPAID! Bukan sebuah pelan mudah alih yang biasa terdapat, malah membentuk sebuah kategori yang baharu sebagai pelan mudah alih didalam industri telekomunikasi. Alangkah baiknya jika kesemua data, minit dan SMS yang masih belum digunakan tidak terhapus? Jangan lihat ke mana-mana lagi kerana dengan ONEXOX BLACK, semua yang di dalam akaun BLACK akan dibawa kehadapan selamanya! #TIADAPEMBAZIRAN! Juga bermaksud anda boleh terus bebas melayari internet daripada mana-mana pelan ONEXOX BLACK yang dipilih TANPA perlu membuat langkah tambahan seperti untuk mengaktifkan data daripada akaun Season Pass.

2) Apakah perbezaan di antara ONEXOX BLACK dengan pelan mudah alih konvensional yang lain?
» TIADA PEMBAZIRAN – Kesemua data, minit dan SMS yang belum digunakan tidak akan terhapus dan akan dibawa kehadapan SELAMANYA selagi akaun pelanggan masih AKTIF. TIADA KONTRAK – Jangan risau merasa terikat! Nikmati pelan ONEXOX BLACK yang tiada kontrak. 24/7 INTERNET BERKELAJUAN TINGGI – Tiada sekatan kelajuan dengan ONEXOX BLACK! Nikmati internet berkelajuan tinggi bila-bila masa 24/7 di mana jua anda berada.

3) Bolehkah pelanggan prabayar ONEXOX sedia ada menaik taraf ke pelan BLACK?
» Boleh. Sila rujuk pada soalan no.4

4) Apakah cara bagi PELANGGAN BAHARU dan PELANGGAN SEDIA ADA untuk melanggan ONEXOX BLACK?
» PELANGGAN BAHARU: ▪ Dapatkan daripada pengedar sah ONEXOX BLACK berhampiran anda atau ▪ Dapatkan secara online melalui www.xox.com.my atau ▪ Dapatkan daripada pusat-pusat perkhidmatan ONEXOX atau ▪ Hubungi 1300 888 010 PELANGGAN SEDIA ADA (tukar pelan/COBP): ▪ Dapatkan daripada pengedar sah ONEXOX BLACK berhampiran anda atau ▪ Dengan melayari Self Care atau ▪ Hubungi 12273

5) Apa yang berlaku kepada 36GB PERCUMA (30GB+6GB) ke atas pelanggan prabayar ONEXOX sedia ada setelah bertukar ke pelan ONEXOX BLACK?
» Pelanggan prabayar ONEXOX sedia ada yang telah bertukar ke pelan ONEXOX BLACK tidak lagi menikmati 36GB PERCUMA (30GB+6GB).

6) Ketika pendaftaran pelan ONEXOX BLACK dibuat, pelanggan prabayar ONEXOX sedia ada dan pelanggan baharu perlu membuat bayaran pendahuluan mengikut pelan ONEXOX BLACK yang dipilih. Pelan didatangkan bersama data, minit dan SMS berdasarkan pelan yang dilanggan. Sila rujuk jadual:
» http://www.onexox.my/uploads/1/5/7/9/15794680/black-plan_orig.png

7) Bilakah pelanggan ONEXOX BLACK akan menerima penyata BLACK sekiranya mendaftar pada 15 Januari 2018?
» Pelanggan akan menerima e-penyata atau penyata bercetak (jika diminta) pada 15 Februari 2018.

8) Apa yang berlaku kepada item-item di dalam kaunter Season Pass pelanggan prabayar ONEXOX sedia ada setelah bertukar ke pelan ONEXOX BLACK?
» Item yang akan dibawa ke akaun ONEXOX BLACK ▪ Data yang berada di dalam kaunter SEASON PASS ▪ Minit yang berada di dalam kaunter SEASON PASS ▪ SMS yang berada di dalam kaunter SEASON PASS ▪ ‘Loyalty Point’ Kredit yang belum digunakan Item yang tidak akan dibawa ke akaun ONEXOX BLACK ▪ Tempoh sah ▪ SMS Percuma ▪ Data yang telah diaktifkan

9) Berapa banyakkah data yang akan dipindahkan ke akaun ONEXOX BLACK setelah pelanggan prabayar ONEXOX sedia ada berjaya menaiktaraf?
» Maksimum 100GB • Contoh, sekiranya pelanggan prabayar ONEXOX sedia ada mempunyai 200GB di dalam kaunter SEASON PASS, hanya 100GB sahaja yang akan dipindahkan ke dalam akaun ONEXOX BLACK.

10) Berapa banyakkah data yang boleh dibawa dan dikumpulkan dibulan hadapan oleh pelanggan ONEXOX BLACK?
» Maksimum 100GB

Halaman 1 2 NEXT 
 
PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
DreamKaya.com © 2017